Vappubileet 5v-synttäreiden merkeissä

Lauantaina vietettiin nuorimman tyypin 5-vuotissynttäreitä ja tämä blogi onkin hyvä aloittaa juhlimalla. Vieraslista säilyi sopivana kun juhlimaan saatiin mummi sekä kaksi isosiskoa, toisen siskon poikaystävä sekä kolmas isosisko pääsi kotilomalle kuntoutuksestansa. Tarjoilukin säilyi yksinkertaisena. Sankarin itse koristelema kakku, johon sankari esitti haluavansa mansikoita, mustikoita ja vesimelonia ja hedelmiä….. noh, tyyppi oli tyytyväinen äidin kaupasta roudaamiin mansikoihin ja rypäleisiin.

Aiemmin noin 5 vuotta sitten kirjoitin vielä toista blogia useita vuosia, mutta sitten tuli avioero, muutto sun muuta niin sekin sitten jäi. Edellinen blogini käsitteli lapsiperheen elämää sekä perhepäivähoitajan arkea. Kun sekin työ päättyi niin blogikin menetti merkitystään. Tämä blogi tulee käsittelemään todennäköisesti iloisen sekaisin kaikkea mahdollista mitä päässä ja elämässä tapahtuu. Lapsi mukaanlukien edelleen.

Tällä hetkellä asustellaan vähän pienemmällä poppoolla. Vain minä, 5v sekä 21v pojat. Kaksi erityislastani ovat olleet jo jonkin aikaa kuntoutusreissulla joka jatkunee vielä aika pitkään ennenkuin voivat kotiin palata. Kotilomilla käyvät kyllä. Kaksi vanhinta tytärtäni ovat jo omillaan. Aiempaan suurperheen hässäkkään tämä on melkoista luksusta ollut nykyään. Voidaan sanoa jopa että hermo lepää! (Muttei aina. 5 vuotias tyyppi pitää huolen siitä ettei hermot pääse vaipumaan liian pitkään lepotilaan….)

Mutta nyt aletaan ihmettelemään elämää ja sen tuomia asioita….. Myöskin sivuston laitto hyvään kuosiin voi viedä vähään aikaa koska en ole tekniikan ihmelapsi ja valitsin ilmeisen vaikean alustan.

Leave a Reply